Termisk ortokort

Drone Systems er specialister i at fremstille radiometriske ortokort ved at sammensætte flere tusinde termiske billeder til et samlet kort. I Teraplan har værkerne en nem og brugervenlig måde til at sammenholde ortokort med deres egen ledningsregistrering og interessepunkter. Det giver værkerne en unik mulighed for at tilstandsvurdere hele ledningstraceen. Ved årlige inspektioner kan disse ortokort sammenlignes. Derved kan værkerne følge med i udviklingen af ledningstraceen.

Teraplan

Interaktiv og dynamisk kortlægning af fjervarmenettet er nu en realitet. Papir og pdf-rapporter for termiske inspektioner er fortid.

Teraplan er en fremtidsrettet, cloudbaseret web platform, der præsenterer termiske inspektionsdata til fjernvarmebranchen – dynamisk, nemt og overskueligt. Den traditionelle og statiske afrapportering gav kunden et øjebliksbillede af få udvalgte punkter. Med Teraplan får værkerne et dynamisk værktøj der giver det fulde overblik, og det bedste grundlag for fuld udnyttelse af den termiske data, både til håndtering af akutte lækager samt strategisk prioritering af renoveringsmidler.

Drone Systems forbedrer kontinuerligt Teraplan, på baggrund af feedback og ønsker fra fjernvarmebranchen.

Drone Systems har dækket mere end 6.500 km ledningstrace og lokaliseret 400+ lækager, 350+ begyndende lækager og 800+ komponenter med højt varmetab.

Drone Systems er pioner i blandt danske dronevirksomheder

KONTAKT OS