Lær mere
om DRONE SYSTEMS

Drone Systems er markedsførende specialist indenfor termiske droneinspektioner. Vores primære service er systematisk, termisk kortlægning af fjernvarmeforsyningsnet, der dækker nettet komplet. 150 fjernvarmeværker benytter sig af vores ekspertise og service, blandt dem flere af de største i Danmark.
Vi er førende på termisk præcision og på kundevenlig, webbaseret præsentation af data med tilhørende analyser. Vi gør en ekstraordinær indsat for sikkerhed og laver derfor altid en grundig planlægning af alle vores flyveoperationer.
Drone Systems blev grundlagt i 2015 og har kontor i Aarhus.

Henrik Grosen
Henrik Grosen
Direktør
+45 25 24 01 02
henrik@dronesystems.dk
Gina Nielsen
Gina Nielsen
Head of Sales and Marketing
+45 20 68 55 00
gina.nielsen@dronesystems.dk
Sune Yde Nielsen
Sune Yde Nielsen
Direktør og Drone Operatør
+45 21 85 17 44
sune@dronesystems.dk
Frederik Villebro
Frederik Villebro
Udvikler
frederik@dronesystems.dk

Lemvig Varmeværk har siden 2005 selv haft Professionelt Termografiudstyr men i 2016 kørte vi for første gang uden at finde et eneste læk på vores ledninger, men da ”bilen” kun dækker 50 % af vores ledningsnet valgt vi at prøve dronetermograferingen hvilket resulterede i udpegning af 9 brud på stikledninger som ligger uden for ”bilens” rækkevide samt 11 punkter i nettet som der skal holdes under observation.
Derfor er bilen nu parkeret og en længer varig aftale om overflyvning indgået med dronesystems vi ser frem til samarbejdet.

Thomas Byskov, Distributionsleder, Lemvig Varmeværk

Forsyning Helsingør har i vinteren 2017/2018 fået fjernvarme ledningsnettet overfløjet af Dronesystems.dk. Nettet består af ca. 100 km hovedledninger og 50 km stikledninger.
De leverede resultater i form af termiske webkort med tilhørende lokalitetsvisninger og analyser har været af høj kvalitet. Vi har umiddelbart kunnet anvende resultaterne til at foretage akutte reparationer og udføre prøvegravninger for prioritering af reparationer af rør med varmetab, fx grundet våd isolering.

Jan Dam Christensen, Projektleder, Forsyning Helsingør

Hos Solrød Fjernvamre har vi benyttes os af Drone Systems ydelser til at få et overblik over vores fjernvarmenet. Anvendelsen af droner til termografering betyder vi få dækket hele vores fjernvarmenet 100%. Det giver os et rigtigt godt overblik så vi målrettet kan sætte ind overfor brud og slidtager på fjernvarmenettet. Drone Systems har udarbejdet et Mosaik kort som viser hele ledningsnettet som et termografi billede, hvilket gør vi se brud, slidtager, og kan anvende det til at følge udviklingen år efter år.

Kai Holm Rasmussen, Driftchef, Solrød Fjernvarme

Vi har været meget glade for at vi fik overfløjet vores ledningsnet af jer. Vi har selvfølgelig studeret flyvningen indgående i Teraplan da vi fik resultaterne. Efterfølgende har vi brugt Teraplan som studie i forbindelse med vores startplaner med en større renovering i Nykøbing.
Planen er at COWI og vi studere Teraplan når vi når så langt at vi skal til at planlægge tidsplaner – og hvis vi derfor behøver supplerende oplysninger vil vi helt sikkert kontakte jer.
Så sagt lige ud, det er et super værktøj for os i forhold til de ”gamle” metoder.

Klaus Hansen, Driftleder, Nykøbing Sj. Varmeværk

Vi har tidligere fået termograferet hovedledningsnettet fra bil. Denne gang valgte Lystrup Fjernvarme at lade Drone Systems står for opgaven. Kategorisering og udpegning af problemsteder har vist sig at være ganske flot med en meget høj hitrate. Inden vi fik overfløjet vores net var ledningstabet på 28,5 m3 vand i døgnet. Efter overflyvningen og udbedringen af udpegede brud/lækager er ledningstabet nu på 12,8 m3 efter lige at have været nede på 3,4 m3 i døgnet. Vi er bestemte tilfredse og vil trods omkostningerne bruge metoden igen.

Poul B. Skou, Direktør, Lystrup Fjernvarme